Despre Professional Consulting

consulting

În Uniunea Europeană orice societate comercială are un consultant fiscal şi contabil extern care îi asigură o linişte şi o stabilitate în ceea ce priveşte respectarea normelor legale şi adaptarea activităţii la schimbările impuse de legislaţia financiar-fiscală şi contabilă. Aceasta se impune cu atât mai mult în România, unde birocraţia şi legislaţia stufoasă epuizează resursele agenţilor economici şi unde apare ca absolut normală nevoia acestora de a apela la serviciile unor specialişti pentru a-şi putea continua dezvoltarea sau chiar a supravieţui.

Grupul Professional Consulting a fost constituit în anul 2002, cu scopul de a rezolva problemele financiar-fiscale și contabile ale clienților, de a face ca niciunul dintre clienţii noştri să nu fie nevoit să plătească în plus la stat, sau să irosească timp important cu rezolvarea problemelor financiar-contabile sau fiscale.

Spunem “Grupul Professional Consulting” pentru că suntem un grup de firme specializate în oferirea de consultanţă financiar-contabilă şi fiscală, audit, contabilitate, precum şi servicii în domenii conexe. Firmele grupului sunt membre ale Camerei Consultanţilor Fiscali din RomâniaCamerei Auditorilor Financiari din România şi a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Avem o echipă de peste 40 de specialişti, consultanţi fiscali, experţi contabili, auditori, jurişti, avocaţi, cadre universitare etc., iar în prezent, suntem lider zonal de piaţă pe domeniul nostru de activitate.

Ne-a caracterizat întotdeauna profesionalismul şi apropierea de client. Ne-am dezvoltat serviciile având în vedere faptul că o colaborare de succes presupune multă atenţie şi încredere, reuşind să nu ne dezamăgim clienţii şi să le rezolvăm problemele într-un mod optim, indiferent de puterea financiară a fiecaruia.

Avem convingerea că activitatea pe care o desfăşuram sprijină clienţii noştri în realizarea scopului afacerii lor, asigurându-le siguranţă în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor financiar-contabile sau fiscale şi ajutând astfel la îmbunătăţirea deciziilor managementului şi concentrarea acestuia pe proiectele companiei.