InfoLEX

infolex

InfoLEX este un serviciu de informare care se axează pe furnizarea de informaţii utile structurate cu privire la legislaţia din domeniul financiar-contabil, precum şi la ultimele noutăţi referitor la modificările legislative apărute în domenii de maximă importanţă pentru fiecare companie, precum: fiscalitate, finanţe, contabilate, legislaţia muncii, fonduri europene, etc.

Noutăţi legislative

Secţiunea “Noutăţi legislative” oferă cateva dintre materialele informative realizate de către specialiştii noştri (consultanţi fiscali, experţi contabili, specialişti în legislaţia muncii şi jurişti) pe marginea celor mai recente acte normative din variate domenii: fiscalitate, finanţe, contabilate, legislaţia muncii etc.

Fiscalitate

Contabilitate

Legislaţia muncii

Diverse

Suplimentar, pentru un abonament de 300 Euro/an, puteţi beneficia de tot setul de materiale informative şi puteţi adresa telefonic sau în scris o întrebare/luna sau 12 întrebări pe an. Pentru a beneficia de acest serviciu, vă rugam să ne contactaţi.

Consultanţă fiscală şi contabilă

Specialiştii Professional Consulting vă stau la dispoziţie pentru a adresa întrebari pe teme fiscale şi contabile.

Tariful vi se va comunica în urma analizei solicitării dumneavoastră. Pentru a beneficia de acest serviciu, vă rugam să ne contactaţi